Hoe een pose Doggi-stijl meer mooier

“Doggystyle” is niet alleen een cult-album van Raper Snup Dogga, gepubliceerd in 1992, maar ook een van de meest populaire seks poseert op de planeet. Herengezondheid is gedeeld door 10 feiten en reddingshas die niet alleen in staat zal stellen om te schijnen voor vrienden, maar ook een “hond” -seks als aangenaam mogelijk maken voor jou en je partner.

een. Aan de andere kant van de Atlantische Oceaan is Doggi-stijl op zoek naar meer dan andere poses op internet

Volgens het onderzoek van de Askmen-service, in Amerika Google Doggi-stijl meer dan welke dan ook. Misschien als gevolg van zijn ongelooflijke populariteit, en misschien beschouwen het grootste deel van de internetgebruikers het een superstructuur uitgevoerd en hulp nodig hebben om hun seksfantasie te implementeren. We zullen ze niet beoordelen.

2. Volgens de artsen van de navelstad, is dit het tweede gevaar van seks

Stel “meisje van boven” uit competitie, maar het is doggi-stijl die de reden is voor meer dan een kwart van penisfracturen. En hier bevestigen de trieste statistieken Braziliaanse experts. Volgens de studie van de Universiteit van Campinhas, 28% van de mannen die een beroep doen op de ambulance met schade aan de penis, kreupel van zichzelf precies vanwege de houding van doggi-stijl (rechtvaardigheid voor het “meisje van boven” – de reden ongeveer 50 % van deze verwondingen). Maar het is niet nodig om me veel zorgen te maken: statistisch kansen om een ​​lid te breken tijdens seks zijn vrij klein – laat de nummers niet bang maken.

3. Doggi-stijl – onderdeel van een grote en vriendelijke familie gepostedetratie

Doggi-stijl is niet de enige manier om seks te hebben met een meisje, erachter te zijn. Deze houding maakt deel uit van een groep seksposities met achterpenetratie, die varieert van de “hond’s hond” (absoluut waar, dezelfde naam is dat de positie in yoga) en de “kikkers” naar de omgekeerde positie van de rijder.

4. Deze houding in de letterlijke zin is oud als de wereld

Al uit de oude Grieken en de Romeinen bewaarden veel artistieke en literaire werken die deze positie beschrijven. Romeinse filosoof van Lucretia heeft zelfs aanbevolen om haar paren te gebruiken die een kind willen maken. Houd er rekening mee dat de wetenschap sindsdien is gebracht en beweert dat er geen echte reden is voor de aanbeveling van de Romeinse onder hem

https://reconvertis-toi.com/masturbating-kvinner-fanget-dominikanske-kvinners-videoer-hvordan-trene-nedre-del-av-mage-vondt-i-magen-etterx/

.

5. Doggie-stijl wordt genoemd in een stapel liedjes. Nee, waarheid: in Ku-Che!

Volgens de Genius-site zijn er meer dan 1600 nummers op het onderwerp, althans kort van zijn referenties in de bus. Bijzonder onder hen toegewezen “P.I.M.P.»50 Cent,” The Bad Touch “van de bloedhond bende, veel Kendrick Lamar-liedjes en niet minder dan Dogga. Maar als je iets echt uitstekend kopen kamagra wilt, luister naar “terug dat ding up” Justin Mura is een lied in de stijl van het land over de klassen van seks in de doggy-stijl pose in de landbouwschuur.

6. Als de partner lijkt dat doggi-stijl fysiek ongemak is, is er advies!

Aangezien in deze positie wordt bereikt met ultra-dubbele penetratie, klagen sommige vrouwen over de onaangename gevoelens op het gebied van de cervix. Probeer het tempo van penetratie te vertragen en vraag het meisje om de hoek van de dijen te veranderen. Het kan opstaan ​​op onderarmen of palmen om te begrijpen hoe hoek en diepte het comfort van haar sensaties beïnvloeden.

7. De houding wordt “Doggi-stijl” genoemd, maar niet alleen honden zijn gekoppeld.

. En, bijvoorbeeld, paarden, kamelen, giraffen, olifanten en vele andere dieren.

acht. Tegelijkertijd, veel dieren – nee

Walvissen, dolfijnen en spinnen respecteren deze positie niet. En primaten zoals chimpansees zijn niet in prioriteit.

9. Het is niet alleen voor vaginale seks

Als de partner niet tegenkomt, kunt u in deze positie anale seks of cunnilingus doen. Doggi-stijl verwijst naar deze gebieden in seks, niet alleen tot standaard penetratie van achteren.

10. Doggi-stijl – de keuze van vele jongens

Een paar jaar geleden voerden onze collega’s van de gezondheid van vrouwen een overzicht van 800 mannen uit en kwamen erachter dat Doggi-stijl een favoriete positie is van de jongens die alle anderen wijden, inclusief de oude goede zendingsposa.